Referenssit

Digia
Visma Amili
EcoUp
Metkinen Chemistry
Suomalais-virolainen kulttuurisäätiö
Tihel Grupp
Psykologitiimi Päämäärä
B2AND
Proppush
Nemus
Curved Floors
GoWell
Seeria Renova
Turun Taidegraafikot
Starkhus
Excellentia Partners
Kulttuurinen Moninaisuus -Muistikeskus
NARD by Jana Einard
Saaremaa Rotary Klubi
Investzone
Ardo Ran Varres
Pähkla Vähi- ja Kalakasvatus
IB Studio
Vinoteek Prelude
Vinoteegi Residents
Kuressaaren Perhelääkärikeskus
Hoitokoti Saaremaa Valss
Hanvar Private Clinic


Psykologitiimi Päämäärä

Olemme tyytyväisiä verkkosivuihin, jotka Coderum on suunnitellut ja toteuttanut meille. Coderum rakensi meille modernit ja toimivat verkkosivut, jotka vastaavat täysin brändiämme ja visiotamme.

Projekti eteni nopeasti, ja he ovat kuunnelleet meidän toiveitamme ja ehdotuksiamme ja tehneet tarvitttavat muutokset ketterästi. He ovat myös optimoineet verkkosivujemme keveyden ja tehokkuuden. Suosittelemme Coderum Oy:tä kaikille, jotka etsivät laadukasta ja kustannustehokasta kumppania verkkosivujen luontiin.

Minna Tapojärvi
Toimitusjohtaja, psykologi, PsM, Partner

EcoUp Oyj

Olemme erittäin tyytyväisiä Coderumin meille toteuttamaan Snomi-ratkaisuun, joka on räätälöity liiketoimintamme tarpeisiin ja tavoitteisiin. He ovat olleet ketteriä ja nopeita koko projektin ajan, ja he ovat pitäneet meidät ajan tasalla edistymisestä ja mahdollisista haasteista.

Meille on ollut jatkuvasti tarjolla erinomaista tukea järjestelmän käytössä. Järjestelmä on parantanut merkittävästi liiketoimintamme tehokkuutta, laatua ja kannattavuutta. Voimme nyt hallita prosessejamme järjestelmässä, joka on helppokäyttöinen, luotettava ja turvallinen. Suosittelemme lämpimästi Coderumia kaikille, jotka etsivät laadukasta ja kustannustehokasta järjestelmäkehitystä.

Henrik Hirvensalo